Galatasaray'ın genç Modric'ine İspanyol kancası

​Galatasaray'ın genç Modric'ine İspanyol kancası
​Galatasaray'ın genç Modric'ine İspanyol kancası

Galatasaray'ın genç yıldız adayı Celil Yüksel'i Avrupa kulüpleri yakın takibe aldı. Sezon başında Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncuya İspanyollar kancayı taktı.

Galatasaray'ın altyapı ürünlerinden bir olan Celil Yüksel, uzun zamandır Galatasaray'ın alt kategori takımlarında gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Dış görünüş ve fiziksel olarak Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric'e benzetilen Celil, Galatasaray'ın U21 takımında ter dökmesinin yanı sıra Galatasaray A takımı ile birlikte de antrenmanlara çıkıyor.

Genç yıldız adayının, henüz A takımda şans bulamamasına rağmen ünü Florya'yı aşmış durumda. 19 yaşındaki Celil'i şimdiden La Liga ekipleri takibe aldı.

İSPANYOLLARIN RADARINDA

Tudor'un zaman zaman A takımla antrenmanlara çağırdığı genç Celil'i, İspanya La Liga ekibi Real Sociedad Scout ekibi göndererek yakın markaja aldı. Gönderilen scout ekibi Galatasaray-Fenerbahçe U21 mücadelesini izleyip oyuncu hakkında not aldı. Maç sonu memnuniyetleri fark edilen İspanyol ekibin genç yıldız adayını sezon sonuna kadar takip edeceği öğrenildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Celil Yüksel 2011 yılında Galatasaray alt yapısına amatör olarak transfer edilmişti. Son dönemdeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu ile bu sezon 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştı. Ancak sözleşmenin TFF'ye bildirilmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

LAKABI MODRİC

Orta sahada iki yönlü oynayan Celil Yüksel'in lakabı ise Modric. Alt yapı hocaları da Celil'in oyun stilini Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric'e benzetiyor.

🦁💛❤️ @alikemertas #cy #cy10 #çocuklukaşkımsın

Celil Yüksel ©️️ (@celilyuksel10)'in paylaştığı bir gönderi ()