Galatasaray'da 1 veda, 4 yolcu

Galatasaray
Galatasaray

Şampiyon Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı kulübe veda etti. 4 futbolcu da yolcu. İşte detaylar...

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda Gomis, şampiyonluğun ardından ayrılığını açıkladı. 4 oyuncunun daha veda etmesi bekleniyor.

Gomis veda etti

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi sarı kırmızılı kulübe veda etti. 37 yaşındaki forvet, "Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek ama ben devam edemeyeceğim. Bu formayı taşımaktan her zaman gurur duydum" dedi.

  • Gomis bu sezon sarı kırmızılı formayla 28 maçta 10 gol atarken, 2 de asist yaptı.

İşte sözleşmesi biten futbolcular

Mauro Icardi: Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Arjantinli golcünün sözleşmesi bitti. Sarı kırmızılı yönetim Icardi'nin bonservisini alabilmek için PSG ile görüşme halinde.

Milot Rashica: Galatasaray'ın Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica, sezona damga vuran isimlerden biri oldu. Sarı kırmızılı yönetim Rashica'yı kadroda tutmak istiyor.

Juan Mata: Sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol yıldızın opsiyonunun devreye girmesi için 20 karşılaşmada en az 45 dakika forma giymesi gerekiyordu. Sarı kırmızılı yönetimin Mata'yla sözleşme uzatılması beklenmiyor.

Okan Kocuk, Adekugbe ve Emre Taşdemir'in de sözleşmesi bitiyor. Sarı kırmızılı yönetim 3 isimle de sözleşme uzatmayacak.