Galatasaray'ın kaldığı otelden bir taraftarın yaptığı paylaşımlar kriz yarattı

Sosyal medyada gündem oldu
Sosyal medyada gündem oldu

Galatasaray'ın kamp yaptığı otelde bir futbolseverin Pulgar ve Gomis'le çektirdiği fotoğraflar kriz yarattı. Başka takım taraftarı olan kişinin paylaşımlarında kullandığı ifadeler Galatasaraylıları çileden çıkardı. Kamp yapılan bölgede önlem almayan yetkililere ise tepki yağıyor.

Bu sezonu hayli gergin geçiren Galatasaray'da problem bitmiyor. Fanatik'teki habere göre; Antalya kampında oyuncuların disiplinsiz davrandığı iddiaları gündeme gelirken, yaşanan başka bir hadise ortalığı karıştırdı.

Önce Gomis'le
Önce Gomis'le

Mustafa Ekmekçi, Pulgar ile olan karesini "Kümede kalamayabilirlermiş", Gomis'le olan fotoğrafını ise "Kümede kalacaklarını söyledi" sözleriyle paylaştı. Bu paylaşımlar sosyal medyada yayılınca taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Sonra da Pulgar'la fotoğraf çekildi
Sonra da Pulgar'la fotoğraf çekildi

Otelden yollanması istendi

Paylaşımların tepki çekmesinin ardından otel yönetimi, geç bir saatte Mustafa Ekmekçi'ye ulaşarak oteli terk etmesini istedi. Ekmekçi'nin gece saatlerinde ailesiyle birlikte otelden ayrılıp dışarıda kalmasını istemeyen Galatasaray yöneticileri, araya girerek müşterinin otelden sabah ayrılmasını sağladı.

Mustafa Ekmekçi ve ailesi, sabah saatlerinde Galatasaray'ın kamp yaptığı otelden ayrıldı. Ekmekçi, yaptığı paylaşımlar için de özür diledi.