Galatasaray'ın Mohamed Salah pişmanlığı

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Liverpool forması giyen Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın, yıllar önce Galatasaray'la prensip anlaşmasına varmasına rağmen transferinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da başarılı bir sezon geçiren Mohamed Salah'ın sarı-kırmızılı takımın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Galatasaray'la ilgili bu transfer gerçeği Sporx TV'nin Futbol Masası adlı programında gündeme geldi. Mehmet Özcan, Sporx Mohamed Salah'ın geçmiş yıllarda sarı kırmızılı ekibin gündeminde olduğunu açıkladı.

Bu sezon rekorları alt üst eden Mısırlı yıldız Salah'ın ligde 29 golü bulunuyor.
Bu sezon rekorları alt üst eden Mısırlı yıldız Salah'ın ligde 29 golü bulunuyor.

2013/14 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, dönemin başkanı Ünal Aysal, Monaco'da bulunduğu sırada transfer ekibinin iki yıldızla anlaştığı haberini aldı. Aysal'a gelen haber şuydu: Sporting'den 19 yaşındaki Bruma ve Basel'den 21 yaşındaki Mohamed Salah'la prensip anlaşmasına varıldı.

AYSAL SORDU, TERİM 'BRUMA' DEDİ

Bunun üzerine Aysal da dönemin teknik direktörü Fatih Terim'i aradı. Terim'e, "Bruma ve Salah'la anlaşma tamam. Hangisini istersin?' diye sordu. Terim ise, daha önce de üzerinde durduğu isim olan Bruma'yı öne çıkardı. Hem yaşının genç olması hem de potansiyelinin daha yüksek görülmesi nedeniyle 'Bruma alınsın' dedi.

🔥 Biri bu adamı durdursun! @mosalah22

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()