Galatasaraylı taraftardan Aziz Yıldırım'a sürpriz soru

Aziz Yıldırım.
Aziz Yıldırım.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım katıldığı bir programda Alex de Souza ve Aykut Kocaman'a dair önemli açıklamalar yaparken bir Galatasaray taraftarından sürpriz bir soru geldi. Sarı kırmızılı taraftar Aziz Yıldırım'a ligdeki son durumu hatırlatarak şampiyonluk favorisinin hangi takım olduğunu sordu.

Kayseri'de bir söyleşiye katılan Aziz Yıldırım, okul girişinde yöneticiler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Daha sonra okulun konferans salonuna geçen Yıldırım, burada öğrencilere seslendi.

Fenerbahçe'nin bu sezon içinde bulunduğu duruma ilişkin oldukça önemli açıklamalar yapan Yıldırım, sezon sonunda hoca değişikliği düşünmediğini dile getirdi. Öte yandan Alex de Souza konusunda da sorular yöneltilen Fenerbahçe Başkanı, Alex'in gereğinden fazla büyütüldüğüne öne sürdü.

GALATASARAY TARAFTARINDAN ŞAMPİYONLUK SORUSU

Soru cevap şeklinde devam eden konferansta bir Galatasaray taraftarı Aziz Yıldırım'a beklenmedik bir soru geldi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Aziz Yıldırım, Galatasaraylı bir öğrencinin şampiyonluğa en yakın takımı sorması üzerine gülerek, 'Fenerbahçe' yanıtını verdi. Programa katılan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu da akşam oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçının sorulması üzerine, “Kayseri’ye ilk defa gelmedik, umarım son kez de gelmeyeceğiz. İnşallah centilmence bir maç olur. Bizim çok ihtiyacımız var, yenmek istiyoruz. Ama futbol bu" sözlerini kullandı.

🔉 Söz sende, tarafını seç!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()