Garry Rodrigues, Galatasaray'da kalacağını açıkladı

Garry Rodrigues
Garry Rodrigues

Galatasaray'da geleceği merak edilen Garry Rodrigues, Yunan basınına konuştu. Rodrigues, sarı kırmızılı kulüpte hedeflerinin olduğunu ve transfer gibi konularla ilgilenmediğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues, sarı kırmızılı takımdaki geleceğine ilişkin Yunan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sezon sonundan beri ismi İngiliz kulüpleriyle anılan yetenekli oyuncu, Galatasaray’da önemli hedeflerinin olduğunu söyledi ve transfer gibi konularla ilgilenmediğini vurguladı. Rodrigues ayrıca, yeni sezondaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunun da altını çizdi.

  • "Galatasaray’da çok mutluyum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız ve bu bizim için çok önemli. Oynamaya devam etmek ve formumu sürdürmek istiyorum. Bu sene hedefimiz ligde şampiyon olmak, Şampiyonlar Ligi’nde de gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. Bunun dışında transfer veya başka bir konuyla kesinlikle ilgilenmiyorum"

Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Garry Rodrigues, Yasin Öztekin'in Göztepe transfer olmasının ardından 7 numaralı formayı aldı. Yetenekli oyuncu, yeni sezonda 7 numarayla sahada olacak.

GR7! 7️⃣ #gr7 #newseason #1819 #rodrigues #aslan #galatasaray #Hedef22

Garry Rodrigues (@rodriguesgarry)'in paylaştığı bir gönderi ()