Garry Rodrigues için Ada'dan talip var!

Garry Rodrigues için Ada'dan talip var!​
Garry Rodrigues için Ada'dan talip var!​

Galatasaray'ın bu sezon pek şans bulamayan ismi Garry Rodrigues için Premier Lig'den talip çıktı. Rafael Benitez'in başında bulunduğu Newscastle United'ın, devre arasında 27 yaşındaki kanat oyuncusuna talip olacağı iddia edildi.

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte transfer dedikoduları ve iddiaları da artmaya başladı. Son olarak İngiltere'de Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bu iddiaya göre, Newcastle Teknik Direktörü Rafael Benitez, Galatasaray'ın 27 yaşındaki kanat oyuncusu Garry Rodrigues'i kadroya kazandırmak istiyor.

Benitezli Newcastle United bu sezon 5 maçta gol atamadı.
Benitezli Newcastle United bu sezon 5 maçta gol atamadı.

Hücum hattında sıkıntılı bir sezon geçiren Newcastle United, Premier Lig'de oynadığı 5 karşılaşmada gol atamadan sahadan ayrıldı. Bu durumdan rahatsız olan Benitez ise devre arasında hücum hattına takviye yapmak istiyor. Benitez'in bu sorunu Garry Rodrigues ile çözmeyi düşündüğü iddia edilirken, İngiliz basınında, Galatasaraylı oyuncu için içeri çok iyi kat ettiği ve sol ayağını çok iyi kullandığı yazıldı.

DEVRE ARASINDA ALINMIŞTI

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a Yunan takımı PAOK'tan 3.5 milyon avroya transfer olan Yeşil Burun Adaları kökenli futbolcu; bu sezon Tudor tarafından pek tercih edilmezken, çıktığı 12 maçta 1 gol ve 3 asistile mücadele ediyor.