Garry Rodrigues Suudi Arabistan yolcusu

Garry Rodrigues attığı golün ardından tribünlere koşuyor.
Garry Rodrigues attığı golün ardından tribünlere koşuyor.

Galatasaray, Garry Rodrigues'in transferi için Al İttihad ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yetenekli oyuncunun yeni takımıyla 4.5 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Garry Rodrigues'in transferi için Suudi Arabistan Al İttihad ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, günün erken saatlerin yaptığı açıklamayla Garry Rodrigues'e transfer görüşmesi yapması için izin verdiklerini, anlaşma sağlanırsa bu oyuncuyla vedalaşacaklarını açıklamıştı.

  • "Garry Rodrigues'e görüşmesi için izin verdim. Sonucunu henüz bilmiyoruz ama anlaşma sağlanırsa vedalaşacağımızı isimlerden biri Garry. Olmazsa olmaz forvet ve stoper mevkilerinin dışında belki bir kanat oyuncusu ve bir orta saha oyuncusunu da takıma dahil edebiliriz. Zaten bunların anlaşmaları oldukça resmi kanallarımızdan Galatasaraylılara ve futbolseverlere açıklanacaktır."
Garry Rodrigues, Galatasaray formasıyla 78 resmi maça çıktı ve 16 gol, 16 asiste imza attı. Sarı kırmızılı formayla 32 gole doğrudan katkı sağlayan Rodrigues, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek.

Genç oyuncunun, Al İttihad ile 4.5 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor. Galatasaray'dan yıllık 11 milyon TL alan Rodrigues, yeni takımında yıllık 31 milyon TL talep etti.

  • Al İttihad'ın Garry Rodrigues için 8 milyon avro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.