Gary Medel'in çizgiden çıkardığı topun sırrı ortaya çıktı!

​Gary Medel'in çizgiden çıkardığı topun sırrı ortaya çıktı!
​Gary Medel'in çizgiden çıkardığı topun sırrı ortaya çıktı!

Sezon başında Beşiktaş'a katılan Gary Medel, bir süre adaptasyon ve kilo sorunu yaşasa da çalışmalarının karşılığını aldı. Şilili futbolcunun Fenerbahçe karşılaşmasında 39 cm yükselerek çizgiden topu çıkardığı pozisyon çok konuşulmuştu. Medel'in özel olarak fitness çalışmasının ve kilo vermesinin başarının altında yatan unsur olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe galibiyeti sonrası ön plana çıkan isimlerden Gary Medel, ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini topluyor. Özellikle karşılaşmanın berabere devam ettiği dakikalarda Beşiktaş kalesinde oldukça kritik bir hamle yapan Şilili futbolcu, bu hareketiyle gündem olurken, oyuncunun çizgiden topu çıkardığı sırada ne kadar yükseldiği haberlere konu olmuştu.

Sezon başında Inter'den transfer edilen ve ilk etapta adaptasyon sıkıntısı çeken Şilili orta saha hem İstanbul'a alıştı hem de takım içerisindeki düzenini oturttu. Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; spor salonunun en çalışkan isimlerinden olduğu belirtilen Medel, ayrıca özel hoca eşliğinde de tesisler dışında çalışmaya devam ediyor.

Fiziksel anlamda her gün çalışmalar yapan tecrübeli futbolcunun özellikle kondisyon anlamında çok güçlü olduğu ifade edildi. Takım içerisinde de oldukça iyi bir noktaya ulaşan 31 yaşındaki oyuncu, şu an itibariyle 6 kilo vermiş durumda.

Özel olarak fitness çalışmaları yapan, koşu programları uygulayan, vücut ölçülerini sürekli rapor halinde alan Medel neredeyse haftanın 7 gününü sporla geçiriyor. İzin gününde dahi program yaptığı kaydedilen Medel'in spora yatkın bir yapısı olduğu ve çok güçlü olduğu aktarıldı. Şilili futbolcunun başarısının altında yatan unsurun ise, özellikle son birkaç haftada yaptığı program olduğu belirtildi.

İlk 11'de adeta joker gibi olan Medel, stoper ve ön libero bölgelerinde Teknik Direktör Şenol Güneş'in en güvendiği isimlerden biri haline geldi.

Ayrıca lider karakteriyle takımın içinde hemen sivrilen Şilili futbolcu, takım arkadaşlarıyla da çok iyi bir ortam yakaladı.

🚀 Medel, çizgiden çıkardığı topta adeta uçmuş.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()