Gaziantep FK'da şok! Oyuncular Erol Bulut'tan rahatsız

Oyuncular Erol Bulut'u istemiyor
Oyuncular Erol Bulut'u istemiyor

Gaziantep FK'da şok bir iddia meydana geldi. İlk 10 hedefini tutturamayan, takım içindeki bazı oyuncularla sorun yaşayan Bulut'un yerine yönetimin yabancı bir hoca düşündüğü öğrenildi.

Gaziantep FK'da sular bir türlü durulmuyor. Sezonun sonlarına yaklaşıldıkça hala düşme riski bulunan kırmızı siyahlı takımda bazı futbolcular rest çekerek Erol Bulut ile yola devam edilmesi durumunda ayrılmak istediklerini kulübe ilettiler.

Yerel basından Gaziantep Güneş'te yer alan habere göre; sezon başında takımın başına getirilen ve transferde de tam yetkili bir şekilde işine başlayan ancak yaptırdığı transferlerle takımı sezon sonunda düşme potasına kadar getiren Erol Bulut'a tepkiler takımın önemli isimlerinden geldi.

Erol Bulut'un son dönemlerde alınan mağlubiyetlerden sonra oyuncularını suçlar şekilde açıklamalarda bulunması ve bunun yanı sıra futbolcularıyla da arasındaki güven bağını koparmasının ardından sıkıntılar böyle patlak verdi.

Nasıl bir karar verileceği merak konusu

Yönetim kurulunun büyük çoğunluğun istemediği ve 'devam etsin' diyen kimsenin de olmadığı artık bilinen bir gerçek haline gelirken Erol Bulut konusunda nasıl bir kararın verileceği merak ediliyor.

Futbolcularla da sorun yaşayan bir duruma gelen Erol Bulut ile devam edilmesi durumunda kendisini istemeyen oyuncularla da yolların ayrılabileceği bildirildi.

Papy ve Tosca

Alınan kötü sonuçlardan sonra kendi psikolojisi de bozulan ve futbolcularıyla da arası açılan Erol Bulut konusunda Papy ve Alin Tosca'nın net tavır ortaya koydukları öğrenildi. Erol Bulut'un sorun yaşadığı futbolculardan ikisi olan Tosca ve Papy'nin kulüp ile konuşarak Erol Bulut ile yola devam edilmesi durumunda takımda kalmak istemediklerini söyledikleri bildirildi. Yönetimin de konuya hakim olduğu ve Erol Bulut'un da bu iki isimle alakalı Başkan Cevdet Akınal'a gerekenleri söylediği belirtilirken kırmızı siyahlı kulübün ise sözleşmesi devam eden oyuncuları konusunda nasıl bir yol çizeceği merak edilmeye başlandı.

  • Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde son 11 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Galatasaray galibiyetinden sonra kazanamayan Gaziantep FK’da Teknik Direktör Erol Bulut’un durumu belirsizliğini korurken, Bulut ve ekibinde de gözle görülür düşüş yaşanıyor.