Gece hayatı yüzünden 4 futbolcuyu sildi: Kocaman affetmiyor

Aykut Kocaman Fenerbahçe
Aykut Kocaman Fenerbahçe

Deneyimli teknik adam hiçbirini yeni sezonda takımda düşünmüyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman adeta "Gecelerin Yargıcı" oldu. Gece hayatı olan futbolcuları kadro dışı bırakacak olan Aykut Kocaman listesindeki 4 ismin üzerini çizdi.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman da radikal kararlar alıyor... Tecrübeli teknik adam, Topuk Yaylası kampı öncesinde bunun ilk sinyalini vermişti.

Emmanuel Emenike, Van der Wiel ile Volkan Şen kadro dışı bırakılmıştı. Çalışmaların yurt dışı ayağında da kıyım devam edecek gibi görünüyor. Özetle, Aykut Kocaman tırpanı eline aldı...

Magazin basınında sürekli gece hayatlarıyla ön plana çıkan Salih Uçan, Ozan Tufan ile Alper Potuk'un da kadro dışında kalması sürpriz olarak kabul edilmeyecek. Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımda kendisinin daha önceki döneminde parlattığı Salih Uçan'a hazırlık maçlarında bile şans vermiyor.

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de fazla kilolarıyla eleştiri oklarının hedefindeki Ozan Tufan için de çanlar çalıyor. Geçmişteki formuyla milli takıma yükselen ve Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi olan Alper Potuk ise adeta kayıplarda. Başarılı çalıştırıcı, bu üç isimle ilgili yakın zamanda radikal kararlar alabilir.

Sağ bek Şener Özbayraklı ise formsuzluğun zirvesinde. Kocaman, bu 4 isimle yolları ayırdıktan sonra yerlerine transfer isteyecek.

Salih Uçan, Ozan Tufan ile Alper Potuk profesyonellik dışı yaşamları sebebiyle gözden düştü. Şener ise formsuzluğu yüzünden yeni sezonda düşünülmüyor. Kanarya'daki kıyım ise bu hafta içinde büyük ihtimalle gerçekleştirilecek.

Kaynak: Hürriyet