Gece yarısı bombası: Arda Turan için sponsor bulundu

​Gece yarısı bombası: Arda Turan için sponsor bulundu
​Gece yarısı bombası: Arda Turan için sponsor bulundu

NEF şirketinin yöneticileriyle Bebek'te bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arda Turan transferinin için sponsor desteği için NEF ile anlaştı. Şimdi gözler Barcelona ile yapılacak görüşmede.

NTVSpor'un özel haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Arda Turan transferi için Bebek'te bir mekanda akşam yemeğinde buluştu.

Yaklaşık 2.5 saat süren yemekte başkan Dursun Özbek'in Galatasaray'ın forma sponsoru olan NEF şirketiyle, Arda Turan transferinin sponsor desteği konusunda anlaştığı öğrenildi.

NEF şirketinden elde edeceği maddi kaynakla Arda Turan'ı transfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi, Barcelona kulübü ile Arda Turan'ın transferi konusunda önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştirecek.

Galatasaray NEF şirketiyle forma sponsorluğu konusunda 10 Ağustos 2016'da sözleşme imzalamıştı. Bu sözleşme, 1 + 1 + 1 sezon opsiyonlu olarak Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye’de oynanacak tüm maçlarda göğüs reklamı anlaşmasını içeriyor.