Gedson Fernandes'ten Galatasaraylı taraftarları kızdıracak açıklama!

 Gedson Fernandes
Gedson Fernandes

Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, siyah-beyazlılara transferiyle ilgili Galatasaraylı taraftarları kızdıracak ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, Sports Digitale'de açıklamalarda bulundu. İşte Gedson Fernandes'in açıklamaları...

"Ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim"

Beşiktaş transferi ile ilgili konuşan yıldız oyuncu, "Beşiktaş'a gelmek, verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Çok mutluyum buraya geldiğim için. Transfer dönemim biraz karışıktı. Türkiye'de herkes, benim Galatasaray'a gideceğimi söyledi ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş'ı seçtiğim için bir gram pişmanlık hissetmiyorum. Her şey çok iyi gidiyor." açıklamasını yaptı.

Kariyerindeki kırılma anlarına dair konuşan Gedson Fernandes,

  • "Hayatta her şey bir sebep ile oluyor. O dönem çok gençtim. Premier Lig'de çok fazla forma şansı bulamadım ama her şey sürecin bir parçası. Bunlar ders çıkacağımız birer anı ve olay. Doğru olan geçmişte yaptıklarımızdan dersler çıkarıp daha da iyi olmak. Tanrıya her zaman bana kattıkları için şükrediyorum"

dedi.

"Fazla forma şansı bulamadım"

Kariyerindeki kırılma anlarına dair konuşan Gedson Fernandes, "Hayatta her şey bir sebep ile oluyor. O dönem çok gençtim. Premier Lig'de çok fazla forma şansı bulamadım ama her şey sürecin bir parçası. Bunlar ders çıkacağımız birer anı ve olay. Doğru olan geçmişte yaptıklarımızdan dersler çıkarıp daha da iyi olmak. Tanrıya her zaman bana kattıkları için şükrediyorum" dedi.

Galatasaray günleri ve Fatih Terim'le ilgili açıklamalarda bulunan Gedson Fernandes, "Jose Mourinho'ya minnettarım. Bana çok fazla şey öğretti. Galatasaray'da oynadığım süreçte özgüven kazandım. O dönem kariyerim çok iyi gitmiyordu. Galatasaray bana kucak açtı. Fatih Terim ve kulüp bana sevgisini gösterdi. Oradaki herkese teşekkür ediyorum. Galatasaray her zaman benim için güzel bir yerde olacak" diye konuştu.

Lazio'yla anılmasıyla ilgili Gedson Fernandes,

  • "Şu anda çok büyük bir kulübün parçasıyım. Geleceği düşünmektense bugün en iyisini vermek benim için en iyisi. Burada mutluyum, sadece buraya odaklandım. Transfer konularını şu an konuşmak istemiyorum. Şu anda tek odağım Beşiktaş"

dedi.