Genç futbolcuya 1 milyonluk ikramiye vurdu

Kevin O'Connor
Kevin O'Connor

İngiltere Championship ekiplerinden Preston forması giyen Kevin O'Connor'un aldığı yılbaşı biletine 1 milyon Avro ikramiye çıktı.

İngiltere Championship ekiplerinden Preston North End takımında forma giyen Kevin O'Connor 1 milyon Avro ikramiye kazandı.

22 yaşındaki oyuncunun aldığı yılbaşı biletine 1 milyon Avroluk ikramiye isabet etti. 14 Aralık'ta çekiliş için bilet alan O'Connor'ın, 1 milyon Avro isabet eden biletini yerel bir süpermarkette doğrulattığı ve ikramiyesini Dublin'den alacacağı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon İrlanda 2. Ligi'nde Cork City forması giyen O'Connor, Cork City ile birlikte 2 kupa kazandıktan sonra Preston'a transfer oldu. Aynı zamanda İrlanda 22 yaş altı Milli takımında da forma giyen Kevin O'Connor, yaptığı açıklamada şunlara değindi:

  • "İlk başta inanamadım. Biraz araştırma yaptıktan sonra biletin fotoğrafını gönderdim ancak büyük ikramiyenin kazananının ben olduğuna hiçbir zaman inanmadım.
  • İnanılmaz 2 gün geçirdim. Hala büyük ikramiyeyi kendimin kazandığına alışamadım. Henüz hiç plan yapmadım ve bir plan yapmadan önce düşünmem 2-3 gün sürecek. En önemli olan şey ailemle birlikte olabilmem. Onları her planın önüne koyacağım. Şu an öncelikli hedefim Preston'un ligde yukarılara tırmanmasına ve bir kaç ay içinde Premier Lig'de mücadele etmesine yardımcı olmak."