Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal'dan ilginç açıklama: "Normalde böyle şeyler söylemem ama..."

​Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal'dan ilginç açıklama: "Normalde böyle şeyler söylemem ama..."
​Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal'dan ilginç açıklama: "Normalde böyle şeyler söylemem ama..."

Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray'a 5-1 mağlup oldukları maç sonrasın ilginç açıklamalara imza attı.

Spor Toto Süper Lig'de, 11.haftanın açılış maçında Galatasaray kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 5-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

2 maç aradan sonra 3 puanla tanışan Galatasaray'ın gollerini Gomis (2), Mariano, Maicon ve Tolga attı. Gençlerbirliği'nin tek golünü ise Scekic attı.

Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, maçın ardından çarpıcı açıklamalara imza attı:

  • "Normalde böyle şeyler söylemem ama Galatasaray'la aramızda ciddi fark var. Görünen köy, klavuz istemez. Yediğimiz erken bir gol var. Sonrasında da iyi oynadık. Bizi yıkan, ilk yarının sonlarında yediğimiz gol oldu. Kaybederken de bazı şeyleri görüyorsunuz. İyi oluyor. Yenilebilirsiniz ama bu kadar disiplinsiz oynama hakkınız yok. Özellikle sol kanadımız.
  • İkinci yarı daha dinamik olmalıydık. Tabii ikinci devre iki gol yedikten sonra takımı tutamadık. Bazı zamanlarda boyunuzun ölçüsünü görmek, nerede olduğunuzu bilmek önemli. Bu takım, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını kazandı. Demek ki yapabiliriz. Bunların altından kalkabiliriz."