Başakşehir, Konferans Ligi’nde Gent’e konuk olacak

Gent - Başakşehir
Gent - Başakşehir

Başakşehir, bugün UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika ekibi Gent'e konuk olacak. Peki, Gent - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Başakşehir, bugün son 16 turu mücadelesinde deplasmanda Gent ile karşılaşacak.

Konferans Ligi A grubunu lider tamamlayan turuncu lacivertliler, İstanbul'a avantajlı bir sonuçla dönmeye çalışacak.

Gent - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İstanbul ekibi, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda ilk maçını Ghelamco Arena stadyumunda oynayacak. Karşılaşma saat 23.00'te başlayacak.

Rövanş maçı ise 15 Mart'ta Başakşehir Fatih Terim stadyumunda gerçekleşecek.

Mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Karşılaşmayı, Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılıklarını ise Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak.

"Kazanmak için mücadele edeceğiz"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, deplasman öncesinde katıldığı basın toplantısında şunları söyledi: "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor günlerde futbol yaraları sarmak adına önemli bir faktör. Biz de kazanarak ülkemize mutluluk getirmek istiyoruz. Oyuncularımız hazır, maçın öneminin farkındayız. Çok kaliteli bir rakibe karşı oynayacağız ancak her maç gibi bu maçı da kazanmak için mücadele edeceğiz."