Ghezzal, ilk maça yetişebilecek mi? Geleceği tarih belli oldu

Beşiktaş, Ghezzal'ı yeniden kadrosuna kattı.
Beşiktaş, Ghezzal'ı yeniden kadrosuna kattı.

Beşiktaş'ın yeniden anlaşmaya vardığı Rachid Ghezzal'ın ne zaman İstanbul'a geleceği belli oldu. Cezayirli futbolcu, Çaykur Rizespor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık oynayan ve çifte kupada büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın bonservisi konusunda kulübü Leicester City ile anlaşmaya varmıştı. Cezayirli futbolcunun İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. Orta Çizgi'den Murat Özen'in haberine göre Ghezzal'ın evrak işlemlerinin sürdüğü, kendisini getirmek için özel uçak ayarlandığı öğrenildi. Beşiktaş, Ghezzal'ı yarın (10 Ağustos) İstanbul'a getirecek.

Ç. Rizespor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş, Süper Lig'in 2021-22 sezonu açılış maçında cuma günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Rachid Ghezzal'ın da bu maçta sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, transfer görüşmeleri uzun sürdüğü için Leicester City ile kampa katılmış ve hazırlık maçlarında forma giymişti. Bu nedenle Beşiktaş'a hazır bir şekilde gelecek Ghezzal, evrak işlemleri tamamlandığı takdirde Vodafone Park'ta siyah-beyazlı taraftar önüne çıkacak.