Ghezzal kalacak mı, gidecek mi?

Rachid Ghezzal'ın Instagram paylaşımı kafa karıştırdı
Rachid Ghezzal'ın Instagram paylaşımı kafa karıştırdı

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda başrollerden biri olan Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Yıldız oyuncu, Fanatik'te babasının ağzından yapılan "Galatasaray'ı reddettik" haberini yalanladı.

Beşiktaş'ta 1 aydan fazla süren Sergen Yalçın probleminin yerini bu kez Ghezzal aldı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyen Cezayirli futbolcu ve kulübü Leicester ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, henüz bir sonuç alamadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Ghezzal'ın yolunu gözlerken; 29 yaşındaki futbolcunun Instagram hesabından yaptığı paylaşım,görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı şeklinde yorumlandı.

Ghezzal'ın paylaşımı
Ghezzal'ın paylaşımı

Teklif mi yalan, teklifi reddettikleri mi?

Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal, Instagram hesabından geçtiğimiz günlerde Fanatik'te yer alan ve babasının ağzından yapılan "Galatasaray'dan teklif aldık ancak Beşiktaş'ta devam edeceğiz" haberinin ekran görüntüsünü paylaşıp üstüne "Yanlış!!" yazdı. Bu paylaşım kafalarda soru işareti oluşturdu: Teklif mi yanlış yoksa teklifi reddettikleri mi?

Beşiktaş yazısını da kaldırdı

Rachid Ghezzal bununla da yetinmedi. Profilindeki Beşiktaş yazısı ve kartal emojisini de kaldırdı. Yıldız futbolcunun bu hareketleri, 'Beşiktaş ile olan pazarlığında fiyat artırmaya çalışıyor' şeklinde de yorumlandı.

Ghezzal'ın profilinde daha önce Beşiktaş yazısı ve kartal emojisi yer alıyordu
Ghezzal'ın profilinde daha önce Beşiktaş yazısı ve kartal emojisi yer alıyordu

Ghezzal, profilindeki Beşiktaş yazısını ve kartal emojisini kaldırdı
Ghezzal, profilindeki Beşiktaş yazısını ve kartal emojisini kaldırdı

Haberin sahibi de Ghezzal'ı yalanladı

Fanatik gazetesi muhabiri Yakup Çınar, haberinin Ghezzal tarafından yalanlanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Ghezzal'ın babasıyla yaptığı görüşmenin kaydının telefonda olduğunu belirterek haberinin doğru olduğunu savunan Çınar, "Kendisi kalmak istemiyorsa ya da maaşını artırma peşindeyse onu bilemem" yorumunu yaptı.

Çifte şampiyonlukta başroldeydi

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Leicester'dan kiraladığı Rachid Ghezzal, siyah-beyazlıların Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Cezayirli sağ kanat, ligde ve kupada çıktığı 35 maçta 8 gol atarken, tam 18 asist yaptı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek Beşiktaş, Ghezzal'ı yeniden kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteriyor.