Giannakopoulos: Fenerbahçe'yi koruyorlar

​Giannakopoulos: Fenerbahçe'yi koruyorlar
​Giannakopoulos: Fenerbahçe'yi koruyorlar

5 aylık men cezası alan Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Fenerbahçe Doğuş hakkında son derece ağır ithamlarda bulundu.

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos son dönemde olduğu gibi yine Fenerbahçe Doğuş’u hedef aldı. Daha önce sosyal medyada sarı-lacivertli kulübe hakaret içeren ifadeler kullanan Giannakopoulos yaptığı açıklamlar nedeniyle men cezası almıştı.

Sporx’in haberine göre; 5 aylık ceza alan Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos yine sahneye çıktı.

“Fenerbahçe Doğuş korunuyor”

Dimitris Giannakopoulos, Euroleague'de Olympiakos ve Fenerbahçe Doğuş'un korunduğunu iddia ederken, basın mensuplarına bir DVD ve dosya gönderdi. Basın mensuplarına gönderilen dosyada maç görüntüleri, istatistikler ve kısa bir mektup yer alırken çarpıcı ifadeler yer aldı.

DVD hazırlattı

Giannakopoulos'un mektubunda Fenerbahçe Doğuş ile ilgili ''Olympiacos ve Fenerbahçe Doğuş, Euroleague'de defansif olarak en iyi iki takım ancak bazı maçlarda hakemlerin yardımıyla onlara çok az faul çalındığı da bir gerek. Oynadıkları birçok maçta, rakip takım ve bu takımların aldığı faul sayılarında ciddi bir fark var'' ifadeleri de yer aldı. Giannakopoulos ayrıca gönderdiği DVD ile ilgili ''Size sunduğum DVD ve sunumda, EuroLeague hakemlerinin özellikle Olympiacos ve Fenerbahçe'ye karşı farklı bir tutum içerisinde olduğunu göreceksiniz'' ifadelerini de kullandı.

Başkan belgeleri hazırladı, Fenerbahçe'yi suçladı.
Başkan belgeleri hazırladı, Fenerbahçe'yi suçladı.

🕷

dimitris giannakopoulos (@dpg7000)'in paylaştığı bir gönderi ()