Giannakopoulos'un Fenerbahçe nefreti bitmiyor

​Giannakopoulos'un Fenerbahçe nefreti bitmiyor
​Giannakopoulos'un Fenerbahçe nefreti bitmiyor

Fenerbahçe Doğuş hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Euroleague yönetiminden 1 yıl men cezası alan Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos bu kez Zeljko Obradovic hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

Fenerbahçe Doğuş ile THY Avrupa Ligi'nde defalarca karşılaşan Panathinaikos'un başkanının sarı-lacivertlilere duyduğu düşmanlığın boyutu son derece büyük. Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Fenerbahçe Doğuş’a yönelik sarf ettiği ağır ifadeler nedeniyle 1 yıl men cezası aldı.

Ancak bu durum da başkanı durdurmadı. Giannakopoulos bu kez gözüne Zeljko Obradovic’i kestirdi.

“Obradovic öldü”

Başkan, Obradovic'in başarılarını göz ardı etti.
Başkan, Obradovic'in başarılarını göz ardı etti.

Sporx’te yer alan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: Obradovic hakkında bana soru sorarsanız cevap vermemem gerek. Eğer cevap verirsem ömür boyu ceza alırım. Panathinaikos'un başarısı Obradovic'e ait değil, Giannakopoulos ailesine aitti. Obradovic'in elbette katkısı vardı. Panathinaikos'u çalıştırırken ilişkimiz iyiydi, iyi anlaşıyorduk. 2012 yılında bana devam etmek istemediğini söyledi. Benim için o andan itibaren Obradovic insan olarak öldü. Ben Panathinaikos Başkanı olduğum sürece Obradovic, OAKA Arena'ya ancak misafir olarak girer.