Giuliano şaşkına döndü! İşte o açıklama

​Giuliano şaşkına döndü! İşte o açıklama
​Giuliano şaşkına döndü! İşte o açıklama

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Giuliano sarı-lacivertli taraftarların yaptıklarına şaşırdı, kaldı.

Medipol Başakşehir maçında oynayabilmek için büyük bir fedakârlık örneği sergileyen Giuliano, Fenerbahçe taraftarı hakkında konuştu. Fanatik'te yer alan haberde Brezilyalı futblcunun sarı-laciverüli taraftarlara büyük saygı duyduğunun altı çizildi.

Yetenekli futbolcu taraftarların kendisini olumlu etkilediğini söyledi.
Yetenekli futbolcu taraftarların kendisini olumlu etkilediğini söyledi.

Giuliano, ikinci yarının ilk maçı olan Göztepe mücadelesinde yere ters düşünce omzu çıkmıştı. Sambacı, bu nedenle Trabzon ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında görev yapamadı. Takımı bu iki kaçta toplam 4 puan bıraktı. Yıldız futbolcu, tam olarak iyileşmese de kritik Başakşehir sınavında riske girdi, fedakârlık yaparak 11’de sahaya çıktı. Giuliano, Fenerbahçe’de gördüğü sevgiyi başka hiçbir yerde görmediğini söyleyerek, “Geldiğim günden bu yana bana ve aileme, taraflı tarafsız herkes büyük bir sevgi gösteriyor. Bu da her seferinde özgüvenimin artmasını sağlıyor” dedi.

‘Karakterli sporcular...’

Karakterli sporcuların bazen fedakarlık yapması gerektiğine söyleyen Giuliano, “Son iki haftadır sakatlığım nedeniyle oynayamadım. Bu süreçte takımımız 4 puan kaybedip, zor bir sürece girdi. Ben de Başakşehir maçı öncesi aldığım kararla henüz tam olarak iyileşmeme rağmen bu riski göze aldım. Fenerbahçeliler’in bana olan sevgisine bir nebze olsun karşılık vermek istedim” ifadelerini kullandı.