Giuliano'dan Talisca'ya "milli takım" göndermesi

Giuliano
Giuliano

Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği Brezilyalı yıldızı Giuliano, milli takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Milli takıma alınmamasıyla ilgili konuşan Giuliano, Dünya Kupası’na gideceğinden hiçbir şüphesi olmadığını belirtti.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelen Giuliano, sarı lacivertli camiada yeni transferlerin arasında en çok benimsenen isim olurken; Brezilyalı yıldızın milli takıma çağrılmayışı şaşkınlığa neden olmuştu.

"EN İYİ TRANSFERİMİZ"

Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde Giuliano, son 4 maçta sadece bir gol atarken, bunu milli takıma çağrılmamasına bağlayanların olduğu belirtildi. Eleştirilerin aksine Aykut Kocaman'ın, Brezilyalı yıldızın performansını çok takdir ettiği ve dost sohbetlerinde "En iyi transferimiz" dediği aktarıldı.

"MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILACAĞIM"

Brezilyalı yıldız, "Benim milli takıma çağrılmama korkum yok, onlar hazırlık maçıydı. Dünya Kupası'nda olacağım" dedi. Bilindiği üzere Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite, Rusya ve Almanya ile oynanan hazırlık maçlarının aday kadrosuna Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca'yı kadroya alırken; Giuliano'yu ise milli takıma çağırmamıştı.