Gökhan Gönül, Tatlıses'e ateş püskürdü

​Gökhan Gönül, Tatlıses'e ateş püskürdü
​Gökhan Gönül, Tatlıses'e ateş püskürdü

Beşiktaş'ın deneyimli ismi Gökhan Gönül hakkında konuşan İbrahim Tatlıses'e yanıt verdi.

Geçtiğimiz hafta birçok ünlü, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik ve bölge halkına moral vermek için sınır bölgesine gitti. Kafilede İbrahim Tatlıses ve Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül de bulundu. Tatlıses, İstanbul dönüşü yaptığı açıklamada Gökhan Gönül'ün kendisine Fenerbahçeli olduğunu söylediğini açıkladı.

“Beşiktaş’ın bir parçasıyım”

Gökhan Gönül yaptığı açıklamayla İbrahim Tatlıses'i yalanladı.
Gökhan Gönül yaptığı açıklamayla İbrahim Tatlıses'i yalanladı.

Tatlıses'in açıklamalarına sinirlenen milli futbolcu, Beşiktaş-Göztepe maçının ardından Beyaz TV'ye konuştu. Beşiktaş forması için mücadele ettiğinin altını çizen Gökhan Gönül, "30 küsür yaşındayım. Bu tarz polemik oluşturacak konuları geçtim. Bu formayı sırtımda taşıdığım andan itibaren Beşiktaş'ın bir parçası oldum. Beşiktaş için sahada gerekli mücadele her zaman veriyorum. Akıtılması gereken bir kan varsa onu sahada akıtmaya her zaman hazırımı. Beşiktaş forması giyiyorum ve Beşiktaş'ın başarısından başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

“Maçları izleyin”

İbrahim Tatlıses'in açıklamaları için Gökhan, "Böyle bir şey olabilir mi? Fenerbahçe maçlarından nasıl performans sergilediğimi izlerseniz kafi olacaktır" diye konuştu.