Gökhan Gönül'den FETÖ tepkisi: Sosyal medya hesabından patladı

​Gökhan Gönül'e FETÖ şoku
​Gökhan Gönül'e FETÖ şoku

Balıkesir'de imara açılacağı söylenen bir arsayı 7.5 milyon TL'ye satın alan Gökhan Gönül, tarlayı satın aldığı müdürler FETÖ'den dolayı görevden alınınca şoka uğradı. Ayrıca arsa da imara açılmadı. Gökhan Gönül, basında çıkan bu haberlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın sağ beki Gökhan Gönül'e 7.5 milyon TL'ye arsa satan kişiler FETÖ'den dolayı görevden alınınca Bakanlık bölgeyi imar planına almadı. Bunun üzerine Gökhan Gönül neye uğradığını şaşırdı.

Akşam gazetesinin haberine göre; 2016 yılında Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parsel'deki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesi Gökhan Gönül’e 7.5 milyon TL’ye satıldı.

İstifa eden Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur dönemindeFırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan "Tay Tay Kazım" lakaplı FETÖ’cü Kazım Boztaş ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül İstanbul’a giderek Gökhan Gönül’e arsayla ilgili bir sunum yaptı. Ancak sonrasında bahsi geçen kişiler FETÖ’den dolayı görevden alınınca Gönül'ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'na sokulmadı. Şimdi belediyenin tarlayla ilgili yeni bir plan yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Gökhan Gönül Twitter hesabından yaptığı açıklamada yapılan habere tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı:

"Siz susuyoruz diye hayırdır? Haber yapayım derken Siz o kırmızı çizgileride aştınız artık. Ağzından çıkanı kulağında duyacak!! Sen değil,senin 7 sülalen adımı FETÖ denilen vatan hainleriyle aynı cümle içinde kullanamaz!!"