Gökhan Töre 2 yıl sonra ilk kez kadroda

Gökhan Töre.
Gökhan Töre.

Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralık olarak transfer olan Gökhan Töre, İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamamıştı. Milli futbolcunun tedavisi sezon başından bu yana devam ederken bu akşam oynanacak Alanyaspor mücadelesinde kadroya girdi. 26 yaşındaki futbolcu böylelikle Mayıs 2016'dan sonra ilk defa Beşiktaş kadrosunda yer aldı.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Premier Lig takımlarından West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre, sahalara dönüyor. Milli futbolcu yaklaşık 1 yıl süren sakatlığının ardından bu akşam oynanacak Alanyaspor maçının kadrosunda yer alıyor.

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

26 yaşındaki futbolcu böylelikle 683 gün sonra ilk kez bir karşılaşmada siyah beyazlıların kadrosunda yer aldı.

  • West Ham United'a transfer olmadan önceki dönemde Beşiktaş'ın en önemli oyuncuları arasında gösterilen Gökhan Töre, Premier Lig'de bir sene geçirdikten sonra Beşiktaş'a geri döndü. Siyah beyazlıların eski hocası Slaven Bilic, Premier Lig ekibi West Ham United ile anlaşmasının ardından yönetimden milli futbolcunun alınmasını istemişti. O dönem İngiliz ekibi, Gökhan Töre'yi 3.5 milyon avro karşılığında 1 yıllığına kiralamıştı.

💯 💪 READY/ HAZIRIM @besiktas

Gökhan Töre 🇹🇷 (@gokhantore)'in paylaştığı bir gönderi ()