Gökhan Töre, tarihi şansı kullanamadı

Beşiktaş ilk 11'i
Beşiktaş ilk 11'i

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun ilk karşılaşmasında Norveç temsilcisi Sarpsborg ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekipte 2 yılı aşkın bir süredir 11'de başlamayan Gökhan Töre, Şenol Güneş'in Sarpsborg 11'inde yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun ilk müsabakasında temsilcimiz Beşiktaş ile Norveç temsilcisi Sarpsborg karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Gökhan Töre uzun süren ilk 11 hasretini, Şenol Güneş'in şans vermesiyle sonlandırdı.

2016-2017 sezonunun başında Beşiktaş'tan Premier Lig ekibi West Ham United'a kiralık olarak giden 26 yaşındaki kanat oyuncusu, İngiltere'de gösterişli bir başlangıç yapsa da sezonun tamamında aynı başarıyı gösteremedi.

Büyük umutlarla gittiği Ada'ya aynı sezon veda etti ve tekrar siyah beyazlı formayla buluştu. Milli oyuncunun Beşiktaş'a dönmesinin ardından da sakatlıklarla başı belaya girdi. Uzun bir süre ilk 11'de maça başlayamadı.

Gökhan Töre, bu sezon ilk kez Beşiktaş formasıyla ilk 11'de sahaya çıkarken, en son siyah beyazlı formayla ilk 11'e girmeyi 858 gün önce başarmıştı. Uzun bir aranın ardından ilk 11'de maça başlamayan Töre, ancak 45 dakika oyunda kalabildi. Şenol Güneş, Sarpsborg karşısında ilk 45 dakikada etkisiz bir performans sergileyen 26 yaşındaki oyuncuyu ikinci yarıda oyuna çıkarmadı. Töre'nin yerine oyuna giren Ryan Babel ise galibiyetin fitilini ateşleyen isim oldu.

26 yaşındaki oyuncunun, ilk 11 çıktığı son karşılaşma 15 Mayıs 2016'da Osmanlıspor maçı olurken 1 asist yapmıştı.

Şenol Güneş, Sarpsborg karşısında Gökhan Töre'ye 11'de şans verdi.
Şenol Güneş, Sarpsborg karşısında Gökhan Töre'ye 11'de şans verdi.
  • Siyah beyazlı oyuncu, bu sezon daha önce 1 lig ve 3 Avrupa maçında sonradan oyuna girmişti.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Elhamdulillah 🙏🏽

Gökhan Töre (@gokhantore)'in paylaştığı bir gönderi ()