Gomis, Galatasaray için serveti reddetti

Fernando Muslera & Bafetimbi Gomis
Fernando Muslera & Bafetimbi Gomis

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da kalmak ve Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek adına El Hilal'ın servet gibi teklifini geri çevirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis’in sarı kırmızılı kulüpte kalmak için ufak bir serveti reddettiği ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Suud ekibi El Hilal, Fransız oyuncuya yıllık 6.5 milyon avrodan 3 sezonluk teklifte bulundu. Menajeri Etienne Mendy ile istişare eden Bafetimbi Gomis, El Hilal’ın servet gibi bu teklini kabul etmedi.

Suud temsilcisine söz konusu teklif için teşekkür eden golcü oyuncu, kariyerine sarı kırmızılı ekipte devam etmek istediğini iletti. Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek adına Galatasaray’a öncelik verdiğini belirten Gomis, ailesinin de İstanbul’da mutlu olduğunu altını çizdi.

  • “İstanbul’da mutluyum. Ailem Türkiye’de kalmak istiyor. Şampiyonlar Liginde forma giymek istiyorum. Orası kendimi göstermem için büyük fırsat”

Bafetimbi Gomis, Galatasaray’da imza parası, prim ve garanti ücret dahil olmak üzere yaklaşık 5 milyon avro kazanıyor.
Bafetimbi Gomis, Galatasaray’da imza parası, prim ve garanti ücret dahil olmak üzere yaklaşık 5 milyon avro kazanıyor.

Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı formayla geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta forma giydi ve rakip fileleri 29 kez sarsarak gol kralı oldu. Fransız oyuncu ayrıca sezon boyunca 5 de asist kaydetti.