Gomis: "Kolay olmadı"

Bafetimbi Gomis
Bafetimbi Gomis

Antalyaspor karşısında Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Bafetimbi Gomis, kazanılan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söylerken, yeni sezona galibiyetle başlamanın çok önemli olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup ederken, sarı-kırmızılıların galibiyet sayısını kaydeden Bafetimbi Gomis, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Gomis, galibiyeti getiren golü atmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtirken, "Bugün burada gol atmaktan dolayı çok mutluyum. Çok önemli bir maçtı. Taraftarlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı da çok memnunum. Oyuna girip gol atmak benim için çok büyük bir gurur kaynağıydı." dedi.

Antalyaspor'un sahasında puan almanın zor olduğu ekiplerden biri olduğunu belirten Gomis, "Golden sonra çok mutlu oldum. Çok büyük bir deneyim gerektiriyordu bu. İyi bir başlangıç yaptık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta aramıza yeni isimler de katılacak. Bütün takımı tebrik ediyorum. Antalya kolay bir deplasman değildi ama kazanmayı başardık." açıklamasında bulundu.