Gomis o golleri nasıl atıyor? Başarısının sırrı ortaya çıktı

Gomis o golleri nasıl atıyor? Başarısının sırrı ortaya çıktı​
Gomis o golleri nasıl atıyor? Başarısının sırrı ortaya çıktı​

Tartışmasız ligimizin ilk 5 haftasına damga vuran futbolcu Bafetimbi Gomis. Peki, ilk 5 haftada 7 gol 2 asistle 9 gole katkıda bulunan Gomis'in başarısının sırrı ne?

Bafetimbi Gomis. Galatasaray'ın sezon başında Swansea'den transfer ettiği Fransız golcü, attığı 7 gol ve yaptığı 2 asistle şu anda ligimizi domine etmiş durumda.

Peki Gomis'i bu kadar ön plana çıkaran özellikleri neler? İşte o özellikleri;

FUTBOLA YENİ BAŞLAMIŞ BİR OYUNCU GİBİ ÇALIŞIYOR

Sarı-Kırmızılı takımın yıldız olarak transfer ettiği Bafetimbi Gomis, her gün kendini kanıtlamak istercesine, muhteşem bir hırs ve azimle çalışıyor. Hiçbir zaman kapris yapmayan Fransız yıldız, antrenman bitimi arkadaşları tesislerden ayrılırken o ekstra idman yapıyor. Şu ve bireysel güçlenme çalışmaları yapan Gomis, bunları bitirmeden asla eve gitmiyor.

ÖZEL KONDİSYONERİ VAR

Kendine özel bir kondiyoner tutan Gomis, beslenmesinden yaşam biçimine dek her şeye kondisyoneriyle birlikte karar veriyor. Gomis izin günlerinde bile kondisyoneriyle birlikte özel antrenmanlarını sürdürüyor.

SPOR SALONUNDAN ÇIKMIYOR

Galatasaray'a transfer olduğunda Gomis'in oturacağı ev için 2 şartı vardı. Birincisi evin tesislere yakın olması. İkincisi de evin içinde spor salonu bulunması. Çünkü Gomis, her sabah ya bir arkadaşı ile Florya'ya gelip spor salonunda çalışıyor ya da kendi evindeki spor salonunda idman yapıyor.

HERKESLE ARASI İYİ

Florya’da görevlilerden antrenörlere, alt yapı oyuncularından takım arkadaşlarına kadar Gomis’in arasının kötü olduğu biri yok. Alt yapı oyuncuları ile de sık sık zaman geçiren ve tecrübelerini paylaşan Gomis’in bunu da ‘rol’ gereği yapmaması daha da sevilmesine neden oluyor.

Tudor'la da arası çok iyi olan Gomis, hocasıyla sürekli sohbet ediyor ve fikir alış verişinde bulunuyor.