Gomis'ten Eren Derdiyok'a övgü

​Gomis'ten Eren Derdiyok'a övgü
​Gomis'ten Eren Derdiyok'a övgü

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ettiği mücadele biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atan Gomis, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’de 11.haftanın açılış maçında Galatasaray kendi evinde Gençlerbirliği’ni 5-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Galatasaray 11.haftanın açılış maçında Türk Telekom Stadyumu’nda ağırladığı Gençlerbirliğini Mariano, Maicon, Gomis (2) ve Tolga Ciğerci’nin golleriyle 5-1 yenerek, 26 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Gençlerbirliği’nin tek golü Scekic’ten geldi.

Karşılaşmada 2 gol atarak bu sezonki gol sayısını 11'e yükselten Gomis, maçın ardından yaptığı açıklamada Eren Derdiyok'u övdü. İşte Gomis'in açıklamaları:

  • "Trabzonspor maçındaki mağlubiyetten sonra böyle bir galibiyeti taraftarımıza armağan ettiğimiz için çok mutluyuz. Geçen seneki durumları çok bilmiyorum, ama buraya geldiğimden beri stadı hep dolu görüyorum. Bizim de taraftarlara karşılık olarak galibiyet vermemiz gerekiyor. Bu arayı dinlenmek için iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Oyuncularımız umarım milli aradan sağlıklı olarak dönerler.
  • Soru: "Eren ile oynamak nasıldı?
  • Gomis: "Eren çok iyi bir oyuncu. Onunla sürekli oynamak isterim. İşimi çok kolaylaştırıyor."