Görüntüler ortaya çıktı: Lens'in golü boşuna mı iptal edildi?

Lens Beşiktaş Fenerbahçe
Lens Beşiktaş Fenerbahçe

Olaylı derbinin 91. dakikasında iptal edilen ilginç gol hakkında flaş açıklama geldi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği maçta düdük çalan hakem Ali Palabıyık'ın tartışmalı kararlarına bir yenisi daha eklendi.

Mücadelenin 91. dakikasında Lens'in doğrudan kaleye gönderdiği serbest vuruşu henüz düdüğünü çalmadığı gerekçesiyle iptal eden Ali Palabıyık'a ait çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Eski hakem Deniz Çoban, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile söz konusu iptal kararının kabul edilemez olduğunu savundu.



Ali Palabıyık'ın önce "oyna" dediğini ve sonra golü iptal ettiğini görüntülü bir şekilde dile getiren Çoban, “Tartışılacak o kadar çok hakem kararı var ki! Hakemler kararların çoğunda haksız. Ama bu kabul edilemez. Önce oyna diyor, sonra golü vermiyor" ifadelerini kullandı.

Deniz Çoban ayrıca bugün Fanatik Gazetesi'nde yayınlanan köşe yazısında da Lens'in golünün iptalinde çelişkiler olduğunu belitti. Çoban, “91.dakikada Lens'e önce oynaması için düdüğüyle işaret etti ve daha sonra Lens golü atınca işaret vermedim diyerek golü iptal etti. Maçta ki tek doğru kararı Beşiktaş'ın penaltı beklentisine devam dediği pozisyondu" ifadelerini kullandı.