Göztepe Galatasaray'ın iki yıldızıyla söz kesti

​Göztepe Galatasaray'ın iki yıldızıyla söz kesti
​Göztepe Galatasaray'ın iki yıldızıyla söz kesti

Bu sezon aldığı sonuçlarla ligin flaş ekiplerinden olan Göztepei devre arasında Galatasaray'ın iki Türk yıldızı Hakan Balta ve Yasin Öztekin'i renklerine bağlamak için çalışmalara şimdiden başladı.

Tamer Tuna yönetiminde ligin yeni ekiplerinden olmasına rağmen başarılı sonuçlar alan ve şu an 7.sırada bulunan Göztepe, devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Bu sezon forma şansı bulamayan 5 oyuncuyu kadroda düşünmeyen Tamer Tuna, bu oyuncuların yerine eksik bölgelere takviye yapılmasını istiyor. İzmir ekibi, bu kapsamda savunma ve kanatlara ilk 11'de direkt olarak forma giyecek oyuncular transfer etmek istiyor.

Yaz transfer döneminde Hajduk Split'te forma giyen stoper Zoran Nizic'i çok isteyen teknik direktör Tamer Tuna, devre arasında bu oyuncunun alınmasını istedi.

HAKAN BALTA VE YASİN ÖZTEKİN İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Kanatlara da takviye yapacak olan Göztepe'nin, Yasin Öztekin'i listesine aldığı ve oyuncuyla şimdiden görüşmelere başlandığı belirtildi.

Ayrıca Göztepe'nin, sezon başından bu yana Galatasaray'da kadro dışı olan Hakan Balta ile de söz kestiği ve anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.