Göztepe Galatasaray'ın yıldızıyla görüşmelere başladı

​Göztepe Galatasaray'ın yıldızıyla görüşmelere başladı
​Göztepe Galatasaray'ın yıldızıyla görüşmelere başladı

Ligin flaş ekiplerinden Göztepe, devre arası transfer harekatına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip Galatasaray'ın kanat oyuncusu Yasin Öztekin'i renklerine bağlamak istiyor.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde ligin flaş ekiplerinden olan Göztepe, Beşiktaş'a 1-3 mağlup olduğu maçın ardından transfer çalışmalarına başlamıştı.

Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, "Devre arasında mutlaka takviye yapacağız" demişti. Sarı-kırmızılı ekibin bu kapsamda Galatasaray'da bu sezon ilk 11'de şans bulamayan Yasin Öztekin'le ilgilendiği belirtildi.

Göztepe, Tudor'un rotasyonda şans verdiği isimlerden biri olan Yasin Öztekin için şimdiden nabız yoklamaya başladı. Ege ekibinin yöneticileri, bu transferi devre arasında bitirmeyi planlıyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek deneyimli futbolcunun, sürekli forma şansı bulabileceği bir takımda forma giymek istediği belirtildi.

2014-2015 sezonunda Kayseri Erciyesspor'dan Galatasaray'a transfer olan Yasin Öztekin, sarı kırmızılı formayla çıktığı 125 maçta 26 gol kaydetti. Galatasaray ile 1 şampiyonluk, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşayan Yasin, bu süreçte A Milli Takım formasını da 6 kez giydi.