Göztepe'de Samet Aybaba sesleri

Samet Aybaba
Samet Aybaba

GZT Giresunspor maçında olası puan kaybıyla birlikte Srıp teknik adam El Maestro'ya veda etmeyi düşünen Göztepe, yeni teknik direktör arayışına girdi. Takımı yerli ve tecrübeli bir hocaya bırakmak isteyen sarı kırmızılıların listesindeki isimlerden biri Samet Aybaba...

Son 3 maçında Altay, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray maçlarından puan çıkaramayan Göztepe’de teknik direktör Nestor El Maestro’nun da kulüpteki geleceği tartışılmaya başlandı. Sezonun 3’üncü haftasından sonra Göztepe’nin başına geçen Sırp çalıştırıcıyla sarı-Kırmızılı takım bir türlü beklenen çıkışı yakalayamadı. İlk maçında Başakşehir karşısında 2-1'lik galibiyet alan Maestro’nun Göztepe’si ardından 3’te ‘0’ yaparak hayal kırıklığı yaşattı ve düşme hattına geriledi. Başkan Mehmet Sepil’in 38 yaşındaki teknik adamla toplantılar gerçekleştirdiği ve kötü gidişatın nedenlerini sorduğu öğrenildi.

Yerli gelecek

Göztepe’nin cumartesi günü evinde oynayacağı GZT Giresunspor müsabakasında olası bir puan kaybı halinde Maestro ile yollar ayrılabilir. Başkan Sepil, takımı yeniden bir yerli isme emanet etmek istiyor. Hedefte ise Samet Aybaba’nın olduğu konuşuluyor. Samet Aybaba, son olarak Adana Demirspor’u Süper Lig ’e taşımış ve Balotelli krizinden sonra takımdan ayrılmıştı.