Göztepe'de yeni sezon öncesi art arda transfer haberleri geliyor

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu
Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu

Geçtiğimiz sezon sonunda 1. Lig'e düşen Göztepe, transfer dönemini hızlı geçiriyor. Yönetimde ve teknik heyette yeni yapılanmaya giden İzmir temsilcisi, kadrosunda köklü değişikliler yaparken transfer haberleri gelmeye devam ediyor.

Yeni sezonda rotayı Süper Lig'e çeviren Göztepe, transfer sezonunu son hızla geçiriyor.

Emir Ortakaya imzayı attı

Sarı-kırmızılıların son transferin Fenerbahçe'nin genç stoperi Emir Ortakaya oldu. Fenerbahçe'nin 5 senelik sözleşme imzalattığı 18 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar Göztepe'ye kiralandı.

Göztepe, İrfan Can'ı Fenerbahçe kiraladı

Göz-Göz, geçen sezon taraftarla girdiği tartışma yüzünden kadro dışı bıraktığı İrfan Can Eğribayatı ise Fenerbahçe'ye kiraladı. Bu sezon başında affedilen 23 kaleci Fenerbahçe ile resmen sözleşme imzaladı. Göztepe, 2 yıl önce Adanaspor'dan transfer ettiği İrfan Can transferinden kasasını doldurdu. İzmir ekibi, kiralama bedeli olarak 500 bin Euro kazandı. Sarı-lacivertliler satın alma opsiyonunu kullanması halinde Göztepe'ye 1 milyon 200 bin Euro daha ödeme gerçekleştirecek.

Atanga transferi tamam

Başakşehir'den Emre Çolak takıma katan Göz Göz, kadrosuna bir yabancı transferi daha yaptı. MLS Cincinnati forması giyen Isaac Atanga İzmir ekibine evet dedi. Forvette de oynayabilen Ganalı futbolcunun hafta sonuna kadar İzmir'e geleceği ve sarı-kırmızılılarla resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

  • Danimarka ekibi FC Nordsjaelland forması giyen 22 yaşındaki oyuncu, 2021-2022 sezonunda Cincinnati'de 25 maça çıkıp 1 gol attı, 2 de asist yaptı.