Gözü dönen hakem futbolcunun üstüne yürüdü

Zorbay Küçük güçlükle sakinleştirildi.
Zorbay Küçük güçlükle sakinleştirildi.

İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep maçını yöneten hakem Zorbay Küçük, müsabakanın son düdüğünün ardından kaleci Günay Güvenç'in üzerine yürüdü. Zorbay Küçük’ü araya giren gözlemci ve güvenlik görevlileri sakinleştirdi.

Spor Toto 1. Lig’de İstanbulspor - Gazişehir Gaziantep maçını yöneten hakem Zorbay Küçük, maç bitiminde soyunma odasına giderken Gazişehir Gaziantep kalecisi Günay Güvenç ile tartışma yaşadı.

Tartışma büyüyünce Zorbay Küçük, futbolcu Günay Güvenç’in üstüne yürüdü. Zorbay Küçük’ü araya giren gözlemci ve güvenlik görevlileri sakinleştirdi. Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise Zorbay Küçük’e büyük tepki gösterirken kendi futbolcuları tarafından sakinleştirildi.

"HAKEMLER MAÇIN SONUCUNA ETKİ ETTİ"

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hakem Zorbay Küçük'ün verdiği kararlarla maçın sonucuna etki ettiğini dile getirdi.

İstanbulspor'un oyunu çirkinleştirmeden oynayan iyi bir ekip olduğunu aktaran Altıparmak, "Biz de deplasmanda iyi oynayan bir ekibiz. Maçta daha çok kazanmayı isteyen ekip bizdik. Geri düşmemize rağmen oyundan kopmadık öne geçtik. Chabbi'nin kaçırdığı pozisyon gol olsa farkı 2'ye çıkartıp, kazanabilirdik. Anlaşılmaz şekilde hakemler karşımıza geçiyor. Sahadaki futbola yakışmayan hakemler vardı. Hakemler, maçın sonucuna etki etti. Hem bizim hem de İstanbulspor için çok yanlış kararlar verdiler. Hak ettiğimiz 3 puanı burada kaybettik. Ortaya koyduğumuz futbol ve emekten dolayı oyuncularımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Maçın ardından kaleci Gökay Güven ile hakem Zorbay Küçük arasında tartışma yaşandığının sorulması üzerine Altıparmak, şöyle konuştu:

  • "Hakemler sahanın hakimleri olabilir ama ukalalık yapma şansları yok. Hakem, oyuncuma 'Konuşma lan sen' ve 'Ne konuşuyorsun' diyemez. İnsanların canını yakmışsın. Ben de hakeme cevap vermek zorunda kaldım. Maç bitmiş ve sonuca etki etmişsin. Ukala ukala cevap veremezsin."

Mehmet Altıparmak, transfer gündemlerinde bulunan Musa Sow'un Gaziantep'e geldiğini belirterek, "Sağlık kontrollerinden geçti. Son bir sağlık kontrolü aşamasında geçtikten sonra rapora göre bir karar verilecek." değerlendirmesini yaptı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

▬ Bu yakışıklı da kim? ▬ Aaa benmişim.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()