Guiza: En iyi yaptığım şey para kazanmaktı

Daniel Guiza kaçırdığı golün ardından itiraz ediyor.
Daniel Guiza kaçırdığı golün ardından itiraz ediyor.

La Liga'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'ye imza atan ancak büyük bir hayalkırıklığı olarak hafızalara kazanan İspanyol futbolcu Daniel Guiza, Marca'ya konuştu. 38 yaşındaki forvet, kariyeri boyunca yaptığı en iyi işin para kazanmak olduğunu belirtti ve tüm transferlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

İspanya La Liga’da Mallorca formasıyla gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan ancak sarı lacivertli takımdaki performansıyla hayalkırıklığı yaratan Daniel Guiza, kariyerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kariyerine İspanya 3. Lig takımlarından Atletico Sanluqueno’da devam eden 38 yaşındaki futbolcu, futbol hayatı boyunca yaptığı en iyi işin para kazanmak olduğunu anlattı. Guiza ayrıca yaptığı tüm transferlerden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

  • "Kariyerimde hep mutlu bir adam oldum. Futbolda yaptığım en iyi şey para kazanmaktı. İspanya 3. Ligi'ne transfer olmaktan pişmanlık duymuyorum. Bütün transferler benim kararlarımdı ve hepsinden zevk aldım. Elit düzeyde daha fazla süre oynayabilirdim ama böyle olacağını asla bilemezsiniz. Artık düşünmüyorum. Yaşadıklarıma önem veriyorum."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

😎 BİM'de yaşanabilecek en karizmatik 13 saniye.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()