Gümüşdağ: Emre bizi üzüyor, devam etmesini istemiyoruz

Emre Belözoğlu
Emre Belözoğlu

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun takımdaki geleceği hakkında flaş değerlendirmelerde bulundu. Gümüşdağ, Emre'nin kulübe zarar verdiğini ve devam etmesini istemediğini belirtti.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu’nun takımdaki geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, Emre’nin Başakşehir’de devam etmesini istemediğini söyledi.

Yayıncı kuruluş beIN SPORT Haber’e konuşan Göksel Gümüşdağ, “Emre'nin saha içinde ve dışında görmek istemediğimiz bazı davranışları bizi zaman zaman üzüyor. Seneye onların olup olmayacağını konuşup, bir karar alacağız. Benim niyetim devam etmemesi, noktalaması yönünde ama kendisi arzu ediyor, hoca da istiyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Emre Belözoğlu ise kulübünde forma giymeye devam etmek istediğini belirtti. Deneyimli oyuncu, "Futbolu çok seviyorum. Bu sene devam etmekle ilgili bir karar vereceğim. Yarın başkan ile bir görüşmemiz olacak, beraber karar vereceğiz. Henüz bir karar vermedim" şeklinde konuştu.