Günay Güvenç Galatasaray'da

​Günay Güvenç
​Günay Güvenç

Galatasaray bir transferi daha bitirdi. Sarı kırmızılılar, Gaziantep FK'dan Günay Güvenç'i kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Süper Lig devi Galatasaray'dan kaleci mevkisine takviye geldi. Sarı kırmızılılar, Gaziantep FK'dan Günay Güvenç'i kadrosuna kattığını açıkladı.

KAP'a bildirildi

Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 250 bin euro tutarında transfer bedeli ödenecek olup profesyonel futbolcumuz Batuhan Ahmet Şen 2023-2024 sezonu için Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'ye geçici olarak transfer edilmiştir. Batuhan Ahmet Şen'in 2023-2024 sezonu sabit ücreti kulübümüz tarafından ödenecektir.

Futbolcumuz Günay Güvenç ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza sezonluk net 19 milyon tl ücret ödenecektir.

İlk antrenmanına çıktı!

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Günay Güvenç, sarı kırmızılıların Zalgiris maçı öncesi gerçekleştirdiği son antrenmanda takım çalışmalarına katıldı.