Gündeme bomba gibi düştü! "İmparator Evinde" haberi yalan çıktı

Fatih Terim
Fatih Terim

Buse Terim, Galatasaraylıları heyecanlandıran "İmparator Evinde" tweetini yalanladı!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Twitter'da bir anda ortalığı sallayan ve Galatasaray taraftarını heyecanlandıran ''İmparator Evinde'' tweeti hakkında açıklama yaparak "Tweetin gerçekle ilgisi yoktur" dedi.

Gündeme bomba gibi düştü!

                                    Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in paylaştığı iddia edilen ''İmparator Evinde'' tweeti, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
Gündeme bomba gibi düştü! Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in paylaştığı iddia edilen ''İmparator Evinde'' tweeti, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
"Tweetin gerçekle ilgisi yoktur'' 

                                    Söylentilere ve çıkan tartışmalara noktayı yine Buse Terim koydu. Kendisinin bu tweet ile ilgisinin olmadığını söyleyen Terim, Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Son 1 saattir dolaşan, benim attığım iddia edilen tweetin gerçekle ilgisi yoktur.'' açıklamasını yaptı.
"Tweetin gerçekle ilgisi yoktur'' Söylentilere ve çıkan tartışmalara noktayı yine Buse Terim koydu. Kendisinin bu tweet ile ilgisinin olmadığını söyleyen Terim, Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Son 1 saattir dolaşan, benim attığım iddia edilen tweetin gerçekle ilgisi yoktur.'' açıklamasını yaptı.
Yalanladı!
Yalanladı!