Güne başlarken: 10 Eylül'de neler olacak?

Siyasetten spora 10 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeleri sizler için hazırladık. İşte bugünün gündemdeki önemli başlıklar...
Siyasetten spora 10 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeleri sizler için hazırladık. İşte bugünün gündemdeki önemli başlıklar...

Siyasetten spora 10 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeleri sizler için hazırladık. İşte bugünün gündemdeki önemli başlıklar...

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı şu şekilde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kazakistan'daki temasları devam ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da Bağımsızlık Sarayı Genel Kurul Salonu'nda aile fotoğrafı çekimiyle başlayacak İslam İşbirliği Teşkilatı Bilim ve Teknoloji Zirvesi açılış oturumuna katılacak. Erdoğan, Astana Deklarasyonu'nun kabul edilmesinin ardından Kazakistan tarafınca Devlet ve Hükümet Başkanları onuruna verilecek resmi öğle yemeğine katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kazakistan'daki temasları devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da Bağımsızlık Sarayı Genel Kurul Salonu'nda aile fotoğrafı çekimiyle başlayacak İslam İşbirliği Teşkilatı Bilim ve Teknoloji Zirvesi açılış oturumuna katılacak. Erdoğan, Astana Deklarasyonu'nun kabul edilmesinin ardından Kazakistan tarafınca Devlet ve Hükümet Başkanları onuruna verilecek resmi öğle yemeğine katılacak.
Başbakan Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak
 Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.
Başbakan Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan'da 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan şeker fabrikasındaki hasat başlama törenine katılacak.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan'da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan şeker fabrikasındaki hasat başlama törenine katılacak.
 Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Atatürk Havalimanı'nda konuşacak
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (BMDTÖ) 22. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere yapacağı Çin ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Atatürk Havalimanı'nda konuşacak Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (BMDTÖ) 22. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere yapacağı Çin ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.
2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda son 16 turu maçları tamamlanacak
Türkiye, çeyrek finale yükselebilmek için İspanya ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı günün diğer maçlarında Letonya-Karadağ, Sırbistan-Macaristan, Hırvatistan-Rusya karşılaşacak.
2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda son 16 turu maçları tamamlanacak Türkiye, çeyrek finale yükselebilmek için İspanya ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı günün diğer maçlarında Letonya-Karadağ, Sırbistan-Macaristan, Hırvatistan-Rusya karşılaşacak.