Güne başlarken: 30 Eylül'de neler olacak?

Bugün yaşanacak önemli gelişmeler...
Bugün yaşanacak önemli gelişmeler...

Siyaset, spor, kültür-sanat dünyasında bugün yaşanacak önemli gelişmeleri sizler için hazırladık. İşte 5 maddede bugün yaşanacak önemli gelişmeler…

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız bugünün programı 5 maddeyle şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum’da açılışlara katılacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Danışma Toplantısı'na, Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’daki programının ardından Haliç Kongre Merkezi'nde 10 Muharrem İftarı'na da katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum’da açılışlara katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Danışma Toplantısı'na, Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’daki programının ardından Haliç Kongre Merkezi'nde 10 Muharrem İftarı'na da katılacak.
Başbakan Binali Yıldırım, İzmit’te
Başbakan Binali Yıldırım, Hasan Gemici Spor Salonu'nda AK Parti İzmit 4. Olağan İlçe Kongresine katılacak, Emex Otel'de iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları ile buluşacak.
Başbakan Binali Yıldırım, İzmit’te Başbakan Binali Yıldırım, Hasan Gemici Spor Salonu'nda AK Parti İzmit 4. Olağan İlçe Kongresine katılacak, Emex Otel'de iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları ile buluşacak.
UKSD tarafından 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi açılacak
İstanbul’da 15 Temmuz Şehidi, fotoğraf sanatçısı ve gazeteci Mustafa Cambaz’ın eserlerinden oluşan bir sergi düzenleniyor. Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği (UKSD) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve TBMM Milli Saraylar’ın desteğiyle düzenlenen sergi bugün saat 18.00’de Beşiktaş’taki Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde yapılacak açılış töreniyle başlayacak.
UKSD tarafından 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi açılacak İstanbul’da 15 Temmuz Şehidi, fotoğraf sanatçısı ve gazeteci Mustafa Cambaz’ın eserlerinden oluşan bir sergi düzenleniyor. Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği (UKSD) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve TBMM Milli Saraylar’ın desteğiyle düzenlenen sergi bugün saat 18.00’de Beşiktaş’taki Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde yapılacak açılış töreniyle başlayacak.
Süper Lig'de 7. hafta heyecanı devam ediyor
Süper Lig'de 7. haftada Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor, Osmanlıspor-Kasımpaşa, Kayserispor-Bursaspor ve Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçları yapılacak.
Süper Lig'de 7. hafta heyecanı devam ediyor Süper Lig'de 7. haftada Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor, Osmanlıspor-Kasımpaşa, Kayserispor-Bursaspor ve Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçları yapılacak.
 Filenin sultanları, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde
Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde A Milli Takım, Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.
Filenin sultanları, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde A Milli Takım, Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.