Güntekin Onay'dan Talisca'ya eleştiri

Talisca, Rusya maçında yedek soyunmuştu.
Talisca, Rusya maçında yedek soyunmuştu.

Yayıncı kuruluşun usta ismi Güntekin Onay, Beşiktaş forması giyen Talisca hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onay, Talisca'nın büyük maçlarda istenen oyunu oynayamadığını belirtti.

Beşiktaşlı kimliğiyle bilinen beIN SPORTS yorumcusu Güntekin Onay, Anderson Talisca’nın performansını ve milli takımda maça çıkamadan lige geri dönmesini değerlendirdi.

Brezilyalı oyuncunun çok yetenekli olduğunun altını çizen Onay, bu yeteneğe rağmen büyük maçlarda kendini gösteremediğini savundu. Güntekin Onay ayrıca Talisca’nın saha içinde kolektif anlamda sınıfta kaldığını da sözlerine ekledi.

Fotoğraf: AA / Sefa Karacan
Fotoğraf: AA / Sefa Karacan

Güntekin Onay’ın sözleri şu şekilde;

  • “4 yıldızlı futbol oynamış, gol atmadığı halde. Talisca, her atmadığı gol sayısı 1 yıldız. Talisca oyunda hiç yok ama orta saha yardımlaşması ,arkadaşlarına bütünlük göstermesi, sorumluluk alması ve oyunun içinde olması , bunların hiçbirinde yok. Talisca'nın gol atmadığı maçlardada üst düzey bir oyun oynamadı. Bir forvet oyuncusu gol atmalı ve iyi oyun oynamalı. Tabela yapıyor ama oyunda yok. Oyunda olması gerekli. Beşiktaş'ın iki tane maçı var. Bu sezon içeride Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını son derece iyi oynadı Beşiktaş ama ikisinde de Talisca yok.”