GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: Zirvede olmak zordur ama orada kalmak daha zordur

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet
GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet basın toplantısı gerçekleştirdi. Karaahmet, mağlubiyetlerin de futbolda yer aldığını ve önemli olanın yenilgilere tepki verebilmek olduğunu söyledi.

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet Basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon iyi bir grafik yakaladıklarını ve pek çok başarıya imza attıklarını söyleyen Hakan Karaahmet, son 2 maçtaki mağlubiyetlerin futbolun olağan akışı içinde olduğunu belirtti. Karaahmet, "Bundan sonraki süreçte GZT Giresunspor’un maç kazanarak yoluna devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Takımımız şuan 53 puanla hâlâ lider durumda. Önümüzde 9 maç var. Zirvede olmak zor bir şeydir ancak orada kalmak çok daha zordur. GZT Giresunspor’un kazandığı maçlar olacağı gibi kaybedeceği maçlar da olacaktır. Bu sonuçlara tepki vermeyi becerebilmeliyiz.” İfadelerini kullandı.

“BİZDEN SONRAKİLERE DAHA İYİ BİR KULÜP BIRAKMAK İSTİYORUZ”

Maddi olarak çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, her şeye rağmen geçmiş borçların yüzde 30'unu ödediklerini söyledi. Sonraki yönetime daha iyi bir kulüp bırakmak istediklerini belirten Karaahmet, "Gelen insan arkamızdan 'Allah razı olsun borcu azalmış, kalıcı gelirler artmış, kurumsallığı oturtmuş' demeli. Şu an bırakın kalıcı geliri, federasyondan bir kuruş para gelmiyor. Geçen seneki yönetim faktöring firmasından geliri çekip almış, bunu herkesin bilmesini istiyoru. Bu ligde en ucuz takımlar arasındayız. Haddini bilerek bir takım kurduk. Bizden önce yapmışlar durum da ortada. Tüm raporlar, borç miktarları kulüpte var. Altını çizerek söylüyorum, federasyondan veya başka yerden en ufak gelir yok. Tüm kaynakları bitirilmiş bir kulüptü, o durumda aldık" şeklinde konuştu.