GZT Giresunspor, Beşiktaş karşısında galibiyet arıyor

GZT Giresunspor, Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak.
GZT Giresunspor, Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak.

GZT Giresunspor, Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak. Yeşil beyazlılar, ligde zor günler geçiren rakibi karşısında galip gelerek son haftalardaki iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş ve GZT Giresunspor, lig tarihinde 13. kez karşılaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan 12 maçın 1'iniGZT Giresunspor, 7'sini Beşiktaş kazandı. 4 maç ise berabere bitti. GZT Giresunspor12 maçta 6 gol atarken, Beşiktaş 13 gol kaydetti.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçların hepsini ise Beşiktaş kazandı. Beşiktaş ve GZT Giresunspor en son 27 Mart 1977 tarihinde İstanbul'da karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, o karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Tam 44 sene sonra Beşiktaş deplasmanına çıkacak GZT Giresunspor, şeytanın bacağını kırarak İstanbul'daki puan hasretine son vermek amacında.

Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a kaybeden ve 5 maç sonudna 0 puanda kalan, ligde ise 3 maçtır mağlup olan Beşiktaş, GZT Giresunspor karşılaşmasını kazanarak kötü gidişe son vermek istiyor. Siyah-beyazlılarda olası bir puan kaybında teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa etmesi gündeme gelebilir.

  • Beşiktaş - GZT Giresunspor maçı bu akşam 19.00'da başlayacak. Vodafone Park'taki mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.