GZT Giresunspor, Süper Lig için gün sayıyor

GZT Giresunspor'da Süper Lig için son 90 dakika
GZT Giresunspor'da Süper Lig için son 90 dakika

TFF 1. Lig'de son haftaya 2. sırada giren GZT Giresunspor, Süper Lig'e odaklandı. Kulüp yöneticisi, 44 yıl sonra Süper Lig'e yükselerek Giresun halkına çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor'u mağlup etmesi halinde Süper Lig'e yükselecek GZT Giresunspor'da, camia hedefe kilitlenmiş durumda. Amaçlarına ulaşacaklarına inandığını belirten yönetim kurulu üyesi Sinan Akgün, "Süper Lig hedefiyle girdiğimiz sezonda büyük gün için son 90 dakikamız kaldı. Tuzlaspor önünde galip gelmemiz durumunda 44 yıllık Süper Lig hayalimiz gerçeğe dönüşecek. Ayağımıza kadar gelen bu tarihi fırsatı tepmeyeceğiz. Son ana kadar mücadele ederek galip geleceğiz." dedi.

Süper Lig'e çıkarak Ramazan Bayramı'yla birlikte Giresun halkına çifte bayram yaşatmak istediklerini vurgulayan Akgün, "Giresunlular ile bu tarihi fırsata odaklandık. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm hemşehrilerimizin kalbi bizimle atıyor. Onlarla Süper Lig'e yükseleceğiz ve çifte bayram yaşatacağız." ifadelerini kullandı.