GZT Giresunspor'a destek gecesi düzenlenecek

GZT Giresunspor'a yardım gecesi düzenlenecek
GZT Giresunspor'a yardım gecesi düzenlenecek

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor, kulübe maddi destek olunması için özel bir gece düzenleyecek. Organizasyon mart ayında İstanbul'da yapılacak.

GZT Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, İstanbul’da 12 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan GZT Giresunspor’a destek gecesi için il dışında ve il içinde yaşanan Giresunlulara destek çağrısı yaptı.

Önal, yaptığı basın açıklamasında Giresun’da ve İstanbul’da yaşayan yeşil-beyaz sevdalılarının GZT Giresunspor için “Birlikte Çok Güçlüyüz” sloganıyla İstanbul’da bir araya geleceğini söyledi.

'Birlikte Çok Güçlüyüz' gecesinin 12 Mart Cumartesi akşamı Titanic Business Kartal Hotel'de gerçekleştirileceğini belirten Basın Sözcüsü Önal, “Birlikte Çok Güçlüyüz” sloganıyla çıktığımız Süper Lig'deki mücadelemizi el ele omuz omuza daha güçlü yürüyebilmek için GZT Giresunspor sevdalısı tüm hemşehrilerimiz ve taraftarlarımızla takımımıza destek gecesinde bir araya geliyoruz. 12 Mart 2022 Cumartesi günü İstanbul Titanic Business Kartal Hotel'de buluşalım” dedi.

Önal, 44 yıl sonra siper lige çıkmayı başaran ve bu ligde kalıcı olmak isteyen GZT Giresunspor’a, birlik ve beraberlik içerisinde bugünlerde her zamankinden daha fazla destek olunması gerektiğini sözlerine ekledi.