GZT Giresunspor'dan Beşiktaş maçına özel rekor prim

GZT Giresunspor, Beşiktaş'ı yenerse rekor prim alacak.
GZT Giresunspor, Beşiktaş'ı yenerse rekor prim alacak.

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak GZT Giresunspor'da, yönetim kesenin ağzını açtı. Yeşil beyazlılar, Beşiktaş galibiyetine özel prim verecek.

Haber28'den Kerim Baştan'ın haberine göre, GZT Giresunspor kulübü, Beşiktaş maçına rekor prim vadetti. Miktar hakkında bilgi verilmezken, şu ana kadar alınan galibiyetler arasındaki en yüksek prim olduğu öğrenildi.

Beşiktaş çıkış arıyor

Süper Lig'de son galibiyetini Galatasaray'a karşı alan Beşiktaş, ardından çıktığı 3 maçı da kaybetti. Siyah beyazılar sırasıyla Hatayspor, Trabzonspor ve Alanyaspor'a mağlup oldu. Beşiktaş, GZT Giresunspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

GZT Giresunspor daha rahat

Süper Lig'de ilk 7 hafta galibiyet alamayan ama sonrasında yükselişe geçen GZT Giresunspor, 13 haftada topladığı 13 puanla 16. sırada bulunuyor. Oynadığı futbolla da taraftarına umut veren yeşil beyazlılar, düşme hattının bir sıra üstünde olmasına rağmen bu maça Beşiktaş'tan daha rahat çıkacak. Zira Beşiktaş, GZT Giresunspor'a karşı da puan kaybederse teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş - GZT Giresunspor maçı, saat 19.00'da başlayacak.