GZT Giresunspor'dan Galatasaray maçına özel prim

GZT Giresunspor, cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacak.
GZT Giresunspor, cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacak.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray'a konuk olacak GZT Giresunspor'da, bu maça özel prim dağıtılacak. Yeşil beyazlı ekip, Beşiktaş karşılaşmasında da aynı uygulamaya gitmiş ve 4-0 galip gelmişti.

Süper Lig’in 20. haftasında cumartesi günü saat 19.00’da Galatasaray’a konuk olacak GZT Giresunspor’da, primler belli oldu. Yeşil beyazlılar'ın Galatasaray’ı mağlup etmesi halinde kişi başı 40 bin TL, berabere kalması halinde ise kişi başı 20 bin TL prim ödenecek.

Bu sezon 2. kez

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş’a konuk olan GZT Giresunspor’da, o maçın özelinde de yüksek miktarda prim açıklanmış ve maç sonunda 4-0’lık tarihi bir galibiyet ile açıklanan prim futbolculara ödenmişti.

Galatasaray’da 12 eksik

Son haftalarda Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, istediği sonuçları alamıyor. Avrupa’da başarılı bir performans sergilemelerine ve gruptan lider olarak çıkmalarına rağmen ligde bu görüntüsünden uzak kalan sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda da penaltılar sonucu evinde TFF 1.Lig ekibi Denizlispor’a elendi. Zorlu GZT Giresunspor maçı öncesi kadroda sakat, cezalı ve kovid-19’lu futbolcuların olması ise Galatasaray’ın işini zorlaştırıyor. Muslera, Diagne ve Luyindama sakatlıkları nedeniyle, Van Aanholt, Fatih Öztürk ve Alpaslan Öztürk koronavirüs sebebiyle, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu ise sarı kart cezalarından dolayı oynayamayacak. Mustafa Muhammed ve Feghouli de, Afrika Uluslar Kupası’na katıldıkları için kadroda yer almıyor.

GZT Giresunspor’da 4 eksik

Süper Lig’in ilk 7 haftasında istediği sonuçları alamayan ancak daha sonra bir çıkış yakalayan GZT Giresunspor ise, ilk devreyi 22 puanla 14. sırada tamamladı. Galatasaray maçı hazırlıklarını da devre arası kamp yaptığı Antalya’da sürdüren yeşil beyazlılarda, milli takımlarında bulunan Hamidou Traore ile Souleymane Doukara, zorlu karşılaşmada kadroda olamayacaklar. Sakatlığı bulunan Erol Can Akdağ’ın yanı sıra sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi beklenen ve kampa katılmayan Younousse Sankhare de Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.