Haaland'ın Premier League'den ihracını istediler!

Erling Haaland
Erling Haaland

Ten Hag's Reds isimli kullanıcı adil olmadığı için Erling Haaland'ın Premier League’den men edilmesi için bir imza kampanyası başlattı. İnternette yayılan bu kampanyaya 1 milyonun üzerinde insan katıldı.

Sezona sansasyonel bir başlangıç yapan Erling Haaland, çarşamba gününden bu yana, İngiliz bir taraftarın başlattığı ve Norveçli gol makinesinin Premier League’den men edilmesini talep eden mizahi bir dilekçenin kaynağı oldu.

"Makine mi, robot mu?"

Bu dilekçenin arkasındaki İngiliz hayranlar, "O bir robot" diyor. 22 yaşındaki oyuncu gerçekten de birkaç ay içinde yeni kulübü Manchester City ile göz kamaştırıcı bir uyum sağlamayı başardı veşimdiden sekiz Premier Lig maçında üç hat-trick yaptı. Norveçli yıldız, toplamda ise 12 maçta 19 gol 3 asistlik performans sergiledi.

İmza kampanyasına yaklaşık 2 milyon kişi katıldı
İmza kampanyasına yaklaşık 2 milyon kişi katıldı

Laporte'tan esprili yorum

Haaland'ın Manchester City'deki takım arkadaşı Aymeric Laporte, imza kampanyasının ekran görüntüsünü kullanarak Norveçli yıldıza Twitter'da esprili bir cevap verdi. Laporte, ekran görüntüsünde 'Premier League' yazısını karalayarak 'football' yazarak takım arkadaşının paylaşımını yanıtladı.

  • Bu kampanya birkaç saat çevrimiçi kaldı ve geri çekilmeden önce iki milyondan fazla imza topladı.